Nybyg

Har I en drøm om nybyg?

Hos H.A Byg har vi mange års erfaring med nybyg fra opgaver i området omkring Gørlev og Kalundborg. At bygge sit eget hus kræver mange overvejelser, og det er derfor vigtigt, at I vælger en totalentreprenør, der forstår at vægte kvalitet og holdbare løsninger. Hos H.A Byg tager vi udgangspunkt i jeres individuelle ønsker og behov, så I får præcis den bolig, I drømmer om.

 

Rådgivning og projektstyring

Vi er med fra start til slut – lige fra den første skitse til arbejdet er udført til jeres tilfredshed. Vi står til rådighed i alle nybyggeriets faser, herunder tegning, myndighedsspørgsmål, rådgivning, projektering og tilladelser m.m. Vi tilbyder vores kunder en skræddersyet løsning, der er tilpasset både ønsker, behov og økonomi i forbindelse med Jeres nybyg. 

Realisér jeres boligdrømme med nybyggeri

Mange par og familier vælger i dag at bygge nyt i jagten på drømmehuset. Nybyg har mange fordele, lige fra lave energiregninger til nem vedligeholdelse, og giver jer desuden også mulighed for at sætte jeres personlige præg på den kommende bolig. Som bygherre kan I, i samarbejde med os, udtænke jeres perfekte bolig, der er specialtilpasset til jer og jeres ønsker.
H.A. Byg udfører både nybyg af typehuse og arkitekttegnede huse, og vi hjælper jer gerne med at finde den perfekte byggegrund til jeres drømmehus.

Skal vi hjælpe jer med jeres nybyg?

Vi varetager gerne totalentrepriser og hjælper jer med nybyg og tilbyg af jeres perfekte bolig. Vi stiller samme høje krav til vores samarbejdspartnere, som vi gør til os selv, og derved kan vi garantere nybyg i topkvalitet.

 

Kontakt os gerne

Vi er desuden medlem af Dansk Byggaranti, som er din garanti for veludført arbejde. Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe jer til jeres perfekte hus? Så kontakt H.A. Byg på tlf.: 40 58 54 95 eller e-mail: habyg@ka-net.dk.

Vores murer har allerede hjulpet mange familier med at realisere deres drømme om nybyg i Kalundborg og Gørlev, men vi varetager gerne nybyg på resten af Vestsjælland.

Top