Tilbyg

Har du brug for et råd til din tilbygning

Går du og overvejer en tilbygning, stiller vi gerne vores ekspertise til rådighed. Hos H.A Byg har vi mange års erfaring med tilbyg af alt fra udestuer og terrasser til badeværelser og markante udvidelser af eksisterende boliger. Mange af vores kunder kommer fra området omkring Gørlev og Kalundborg, men vi laver gerne tilbyg på resten af Vestsjælland.

 

Koordinering af fagfolk

Vi kan varetage byggearbejdet i alle faser af tilbygningen, hvor vi enten kan stå udelukkende for murerarbejdet eller varetage tilbygningen i totalentreprise. Vi har nemlig mange års erfaring med totalentreprise og har en bred vifte af professionelle og dygtige samarbejdspartnere. Når du vælger os til at varetage dit tilbyg i totalentreprise, står vi for koordineringen med andre faghåndværkere. Vi stiller samme høje krav til vores samarbejdspartnere, som vi gør til os selv, og derved er vi sikre på at nå et tilfredsstillende resultat, som vi kan være stolte af.  

 

Tilbyg fra start til slut

Sammen med lokale samarbejdspartnere tilbyder vi at tage hånd om dit projekt fra start til slut – fra første skitse til arbejdet er udført til jeres tilfredshed. På den måde kan vi tilbyde et projekt der går som smurt og hvor alle partner er indforstået i alle projektets facetter. Dermed undgår vi misforståelser og forsinkelser, så Jeres tilbygning står færdig til aftalt tid og I kan flytte ind hurtigst muligt.

For os er tilfredse kunder den bedste forretning. 

 

Faglig stolthed

Vi sætter stor faglig stolthed i at være dygtige fagmænd, som vægter kvalitet og holdbare løsninger. Vi klarlægger dine behov og ønsker og holder dem i fokus gennem hele byggeprocessen. Derfra er det dine ønsker der er tages udgangspunkt i og vi løser alle opgaver med henblik på hvad vi har aftalt. Vi mener, at vores fornemmeste opgave er at levere godt kvalitetshåndværk til tiden og derfor kan vi garantere et godt resultat. 

 

Kun fantasien sætter grænser for dit tilbyg

Uanset hvilken type tilbygning du drømmer om, er der et utal af muligheder. Det kan derfor være svært at finde den rette løsning selv, og derfor er vores professionelle medarbejdere klar til at give gode råd og vejledning med på vejen. På den måde sikrer vi os, at I får præcis den tilbygning i ønsker og ikke må nøjes på nogen punkter. 

 

Kan vi hjælpe dig med din næste tilbygning?

Foruden tilbygninger specialiserer vi os også i ombygninger og renoveringer. Så står du overfor et byggeprojekt, uanset størrelse, så tøv ikke med at kontakte H.A. Byg. Vi har allerede hjulpet mange kunder i Kalundborg og Gørlev med deres drøm om tilbyg, men varetager også byggeopgaver på resten af Vestsjælland.

 

Kontakt os gerne

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at realisere drømmen, uanset om det er nybyg eller tilbyg? Så kontakt vores murer på tlf. 40 58 54 95 eller e-mail: habyg@ka-net.dk for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig eller for et uforpligtende tilbud.

Top