Tilbyg

Går du og overvejer en tilbygning, stiller vi gerne vores ekspertise til rådighed. Hos H.A. Byg har vi mange års erfaringer med alt fra udestuer og terrasser til badeværelser og markante udvidelser af eksisterende boliger. 

Vi kan varetage byggearbejdet i alle faser af tilbygningen, hvor vi enten kan stå udelukkende for murerarbejdet eller varetage tilbygningen i totalentreprise. Når du vælger os til at varetage tilbygningen i totalentreprise, står vi for koordineringen med andre faghåndværkere. Vi stiller samme høje krav til vores samarbejdspartnere, som vi gør til os selv, og derved er vi sikre på at nå et tilfredsstillende resultat, som vi kan være stolte af.  

Sammen med lokale samarbejdspartnere tilbyder vi at tage hånd om dit projekt fra start til slut – fra første skitse til arbejdet er udført til jeres tilfredshed. For os er tilfredse kunder den bedste forretning. 

 

Kun fantasien sætter grænser for dit tilbyg

Uanset hvilken type tilbygning du drømmer om, er der et utal af muligheder. Det kan derfor være svært at finde den rette løsning selv, og derfor er vores professionelle medarbejdere klar til at give gode råd og vejledning med på vejen. 

Vi sætter stor faglig stolthed i at være dygtige fagmænd, som vægter kvalitet og holdbare løsninger. Vi klarlægger dine behov og ønsker og holder dem i fokus gennem hele byggeprocessen. Vi mener, at vores fornemmeste opgave er at levere godt kvalitetshåndværk til tiden. 

Kan vi hjælpe dig med din næste tilbygning?

Foruden tilbygninger specialiserer vi os også i ombygninger og renoveringer. Så står du overfor et byggeprojekt, uanset størrelse, så tøv ikke med at kontakte H.A. Byg. Vi har allerede hjulpet mange kunder i Kalundborg og Gørlev men varetager også byggeopgaver på resten af Vestsjælland.

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at realiserer drømmen uanset om det er nybyg eller tilbyg? Så kontakt vores murer på tlf. 40 58 54 95 eller e-mail: habyg@ka-net.dk for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig eller for et uforpligtende tilbud.

Top